OM MITT MEDIUMSKAP

Min medialitet har funnits sen barndomen. Men då var jag för ung för att förstå och hantera det och så kom rädslan. Andevärlden knackade på genom hela tonårstiden och långt upp i vuxen ålder. Jag såg saker, gjorde saker men förstod inte. Försökte titta åt ett annat håll och försökte hitta logiska förklaringar. Rädslan fanns där men nyfikenheten och uppvaknandet var starkare.

Jag började förstå att jag inte var ”knäpp” utan att allt detta hade med andevärlden att göra. Så jag började gå kurser för att förstå och att börja inse att lita på min egna intuition. Hittade människor som kände och tänkte som jag. Det blev en stor trygghet för mig att inse att detta var ”normalt”.

Jag har gått olika kortare kurser bl.a. på Arthur Findlay Collage i England samt här i Sverige för både svenska och utländska lärare. Men mesta har valt att meditera, lyssna och lita på det jag får till mig från andevärlden stämmer. Min största lära har varit att sitta och kanalisera in info och lära känna mina medarbetare som finns på andra sidan.

Boka tid via formuläret, maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 070-449 41 32.

MerVila, Drottninggatan 42c, Kungsör

MariCare HälsocenterLysviksgatan 63, Farsta

Alla rättigheter © MerVila 2022. 
Sekretess & integritet. Webbdesign: Underbase

På MerVila gäller 24 timmars avbokningspolicy. Detta innebär att vi debiterar fullt pris om du avbokar senare än 24 timmar innan.