BEHANDLINGAR/ KURSER

Finsk klassisk massage

Den finska klassiska massagen är mer djupgående än den svenska massagen. Vi arbetar längs med muskelfibrerna istället för tvärs över. När man har mycket spända muskler behöver man massage som går på djupet. Då kommer man åt att behandla de djupare musklerna där de flesta har sina besvär. Man kan naturligtvis med samma teknik ge avslappningsmassage till de som önskar en lättare behandling.

Finsk massage ökar blodcirkulationen och lymfcirkulationen. Immunförsvaret stärks och massagen motverkar stress. Den har en avslappnande effekt på kroppen och ger en djupare och lugnare andning.

Massagen rensar ut slaggprodukter i kroppen och förbättra ämnesomsättningen. Koncentrationsförmågan ökar och vid massage utsöndrar kroppen "beröringshormonet" oxytocin.

Massagen i sig frigör oxytocin. Oxytocin bidrar till att:

  • Risken för att bli deprimerad minskar
  • Att vi sover bättre, sänker puls och blodtryck
  • Den ger bättre matsmältning, kroppen tar lättare upp näring
  • Kroppen läker bättre

Pris massage Kungsör:
60 min 800 kr
90 min 1200 kr

Pris massage Farsta:
60 min 850 kr
90 min 1300 kr

Healing Behandling

Healing är energi och betyder "läkning" på engelska.

Healingen återställer balansen mellan ditt sinne, din kropp och din själ. Jag läser även av din aura.

Jag ser i mitt inre hur din fysiska kropp mår och även din själ. Jag kan med hjälp av mitt seende hjälpa dig till att komma mer i balans. Jag tar alltid hjälp av andevärlden, jag lyssnar och vägleder för att Du ska må bättre!

Under en healingbehandlingen är du påklädd. Lugn harmonisk musik och inga samtal under själva behandlingen, det tar vi efteråt.

Efter behandlingen samtalar vi hur du upplevde det och vilken information jag fick av din kropp och själ (och om tid finns, ger jag info/hälsningar från dina nära, kära och hjälpare från andra sidan). Jag lämnar inte ute någonting utan är rak och ärlig.

Pris healing 60 min: Kungsör 800/ Farsta 850

Medial vägledning

Genom medial vägledning får du hjälp med att få svar på frågor och funderingar rörande t.ex. arbetssituationen, kärlek och bostad eller funderar du på om det finns något annat efter detta jordeliv? 

Det går också bra att låta andevärlden komma och förmedla budskap till dig om vad du behöver veta just nu. 

Pris medialvägledning 60 min: Kungsör 800/ Farsta 850


Mixbehandling

Du kan även mixa dessa behandlingar.
Massage, healing och medial vägledning.

Jag bokar in 60 eller 90 min så du kan välja 2 av dessa behadlingar om du önskar (t.ex. 30 min massage och 30 min healing). 90 min kan man välja alla 3 behandlingarna t.ex. 30 min styck. 

Är du osäker på vad du behöver just nu kan jag även känna in på plats om du vill. 

Pris mixbehandling Kungsör:
60 min 800 kr
90 min 1200 kr

Pris mixbehandling Farsta:
60 min 850 kr
90 min 1300 kr


Healingkurser/ Trumresor

Jag erbjuder även trumresor samt healingkurser. Via Facebook Mer Vila Evenemang kan du se kommande event/ kurser. Kontakta mig för mer information eller anmälan till event/ kurser.

Andlig energistund 

Det finns även möjlighet att skräddarsy en dag eller kväll enligt önskemål med prova-på-övningar som ledd meditation, energi- och intutionsövningar. Så är ni en störregrupp som är intresserade kontakta gärna mig. 

Minst 8 st max 12 st och detta kan ta ca 2 timmar

Boka tid via formuläret, maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 070-449 41 32.

MerVila, Drottninggatan 42c, Kungsör

MariCare HälsocenterLysviksgatan 63, Farsta

Alla rättigheter © MerVila 2022. 
Sekretess & integritet. Webbdesign: Underbase

På MerVila gäller 24 timmars avbokningspolicy. Detta innebär att vi debiterar fullt pris om du avbokar senare än 24 timmar innan.