Behandlingar

Finsk klassisk massage

Den finska klassiska massagen är mer djupgående än den svenska massagen. Vi arbetar längs med muskelfibrerna istället för tvärs över. När man har mycket spända muskler behöver man massage som går på djupet. Då kommer man åt att behandla de djupare musklerna där de flesta har sina besvär. Man kan naturligtvis med samma teknik ge avslappningsmassage till de som önskar en lättare behandling.

Finsk massage ökar blodcirkulationen och lymfcirkulationen. Immunförsvaret stärks och massagen motverkar stress. Den har en avslappnande effekt på kroppen och ger en djupare och lugnare andning.

Massagen rensar ut slaggprodukter i kroppen och förbättra ämnesomsättningen. Koncentrationsförmågan ökar och vid massage utsöndrar kroppen "beröringshormonet" oxytocin.

Massagen i sig frigör oxytocin. Oxytocin bidrar till att:

  • Risken för att bli deprimerad minskar
  • Att vi sover bättre, sänker puls och blodtryck
  • Den ger bättre matsmältning, kroppen tar lättare upp näring
  • Kroppen läker bättre

Pris massage:
60 min 750 kr
90 min 1100 kr

Healing

Healing är energi och betyder "läkning" på engelska.

Healingen återställer balansen mellan ditt sinne, din kropp och din själ. Jag läser även av din aura.

Jag ser i mitt inre hur din fysiska kropp mår och även din själ. Jag kan med hjälp av mitt seende hjälpa dig till att komma mer i balans. Jag tar alltid hjälp av andevärlden, jag lyssnar och vägleder för att Du ska må bättre!

Under en healingbehandlingen är du påklädd. Lugn harmonisk musik och inga samtal under själva behandlingen, det tar vi efteråt.

Efter behandlingen samtalar vi hur du upplevde det och vilken information jag fick av din kropp och själ (och om tid finns, ger jag info/hälsningar från dina nära, kära och hjälpare från andra sidan). Jag lämnar inte ute någonting utan är rak och ärlig.

Pris healing:
60 min 750 kr

Medial vägledning

Genom medial vägledning får du hjälp med att få svar på frågor och funderingar.

Har du funderingar om din jobbsituation, kärlek, bostad eller funderar du på om det finns något annat efter detta jordeliv? Med andevärldens hjälp och mina guider hjälper jag dig att få svar.

Pris medial vägledning:
60 min 750 kr


Mixbehandling

Du kan även mixa dessa behandlingar.
Massage, healing och medial vägledning.

Jag bokar in 60 min så du kan välja mellan att blanda 2 av dessa om du önskar. (t.ex. 30 min massage och 30 min healing)


Jag har även trumresor samt healingkurser. Kontakta mig för mer information.

Andlig energistund

Det finns även möjlighet att skräddarsy en dag eller kväll enligt önskemål med prova-på-övningar som ledd meditation, energi- och intutionsövningar.

Minst 8 st max 12 st och detta kan ta ca 2 timmar, kostnad 300 kr per/pers.

Boka tid via formuläret, maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 070-449 41 32.

MerVila, Drottninggatan 42c, Kungsör

MariCare HälsocenterLysviksgatan 63, Farsta

Alla rättigheter © MerVila 2022. 
Sekretess & integritet. Webbdesign: Underbase

På MerVila gäller 24 timmars avbokningspolicy. Detta innebär att vi debiterar fullt pris om du avbokar senare än 24 timmar innan.